tapahtumia

Vaalibileet Opus K:ssa 5.4. klo 19-22

Tule juttelemaan, ostamaan arpoja ja kuuntelemaan hyvää menomusaa! Kansanedustajaehdokas Inka Hopsu alustaa perusopetuksesta klo 19.00 alkaen. Aikaa myös keskustelulle ja kommenteille. Menomusiikista vastaa Markojuhani Rautavaara, joka aloittaa soitannan klo 20.00. … Lue lisää

Seksuaalinen yhdenvertaisuus – keskusteluilta Opus K:ssa 15.2.

Toteutuuko Suomessa seksuaalinen tasa-arvo? Tuntuuko oudolta, että maakuntalehden päätoimittaja menettää työpaikkansa siksi, että elää homosuhteessa? Tai että sukupuoltaan vaihtanut johtaja ei saakaan luvattua ylennystä?

Suomea pidetään tasa-arvon mallimaana, mutta monien … Lue lisää

Läntisen Uudenmaan Vihreiden Naisten kannanotto

Läntisen Uudenmaan Vihreät Naiset perustettiin torstaina 2.12. Lohjan pääkirjastossa. Paikalla oli useita innokkaita naisia, joita yhdistää halu muuttaa alueen politiikkaa vihreämmäksi.

Naiset haluavat ottaa sukupuolivaikutusten arvioinnin osaksi kaikkea kunnallispolitiikkaa. – … Lue lisää

Läntisen Uudenmaan Vihreät Naiset ry perustettu

2.12.2010 perustettiin Läntisen Uudenmaan Vihreät Naiset ry. Sitä perustamassa oli kuusi innokasta naista. Puheenjohtajaksi valittiin Eija Kettunen Karkkilasta, varapuheenjohtajaksi allekirjoittanut, sihteeriksi Marja-Liisa Mutka Lohjalta, taloudenhoitajaksi Ana-Maria Gutiérrez Sorainen Nummi-Pusulasta ja … Lue lisää

Ryhmäpuheenvuoromme kolmannesvuosiraportista

Kaupungin kolmannesvuosiraportin perusteella näyttää siltä, että taloudellisissa tavoitelukemissa on pysytty ainakin päälinjojen osalta kohtalaisen hyvin. Se, nostaisiko tulosalueiden yksityiskohtaisempi tarkastelu esiin parantamisen varaa, jää ratkaisematta.

Vihreä … Lue lisää

Vuosisatamarkkinat Vihdin kirkonkylässä 20-22.8.2010

Tapaat minut vuosisatamarkkinoilla Vihdin kirkonkylässä lauantaina 21.8.2010 klo 10.00-13.00. Tervetuloa juttelemaan ajankohtaisista asioista!