Tervetuloa sivuilleni!

2.3.2014. Vihdoin ja viimein sain uuden salasanan näille sivuilleni. Lisäsin tänne viime vuoden Länsi-Uusimaa -lehdessä julkaistut kolumnini. Yritän päivittää näitä sivuja jatkossa vähän useammin. Ottakaa rohkeasti yhteyttä paula.nordstrom@lohja.fi tai nykäiskää hihasta kaupungilla.

 

29.10.2012. Kiitos kaikille minua ja mahtavaa mimmiliigaamme äänestäneille! Lupaan tehdä parhaani tulevallakin kaudella. Meillä on runsaasti haasteita edessämme, mutta toivon, että monella tavalla uudistunut valtuusto pystyy tekemään hyvää ja rakentavaa yhteistyötä kuntalaisen parhaaksi. Olkaa yhteydessä!

13.10.2012. Torilla oli taas mukava jutella sekä muiden ehdokkaiden että ennen kaikkea kuntalaisten kanssa. Hienot yhteisesitteemme ovat nyt valmiina jaettavaksi. Kun sellainen kolahtaa postiluukkuusi, älä heitä sitä pois vaan kurkkaa tarkemmin ajatuksiamme esim. www.lohjanvihreat.fi -sivuilta.

10.9.2012. Kuntavaaleihin on hurjan vähän aikaa! Ennakkoäänestys järjestetään 17.-23.10 ja varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 28.10. Nyt alkaa siis vaalikampanjointi! Seuratkaa Länskäriä, Iltalohjaa ja Ykköslohjaa, sieltä näette, milloin meillä on tempauksia. Ainakin olemme torilla syyskuun kaksi viimeistä lauantaita ja lokakuun kaikki neljä lauantaita ennen vaaleja. Olemme paikalla klo 9.00-12.00. Itse pyrin olemaan paikalla kaikkina lauantaina ainakin pari tuntia. Vetäkää hihasta myös muulloin, jos näette minut vaikka kaupan kassalla! Lohjan seudun vihreiden vaaliteemat löydätte osoitteesta http://www.lohjanvihreat.fi/?page_id=518. Sinne toivoni mukaan tulee pian päivitetty ehdokaslistamme, joka on aivan MAHTAVA! Saamme ensimmäistä kertaa täyden listan!

5.5.2012. Alkuvuosi on ollut kiireinen. Presidentinvaalit tulivat ja menivät. Suomen kansa on ottanut takaisin sen vallan, mikä sille kuuluu. Kuntakentällä kuohuu. Pitkään ja huolellisesti valmisteltu monikuntaliitos Lohjan, Nummi-Pusulan ja Siuntion kesken on nyt tauolla odottamassa hallinto-oikeuden päätöstä. Lohjanharjun vihreät valmistautuvat syksyn kunnallisvaaleihin. Töitä on runsaasti, mutta uskoakseni myös motivaatiota niiden tekemiseen.

Julkaisen näillä sivuilla Länsi-Uusimaassa aiemmin julkaistuja kolumnejani sekä muita mietteitäni.