Juhana Malme

Juhana Malme - Parasta aikaa perheille! - 408

nayttokuva-2012-09-19-kohteessa-215413.png

Espoo on hieno kaupunki! 
Tässä kaupungissa olen syntynyt ja kasvanut. Täällä haluan ja saan kasvattaa myös omat lapseni. Täällä haluan myös vanheta. Espoo tarvitsee jatkuvasti työtä, jotta se pysyisi elinvoimaisena ja ajanmukaisena paikkana elää. 


1) Perheiden Espoo
Espoo-lisä on hyvä etuus, jota ei tulisi ainakaan laskea. Espoo-lisää tulisi maksaa myös osittaisen hoitorahan kanssa. Tämä mahdollistaisi paremmin vanhempien osa-aikaisen työnteon, joka turvaisi perheille paremman toimeentulon. Avoimen päiväkodin resursseja pitää kehittää ja neuvoloiden avopalveluita vahvistaa. Erityisesti isille suunnatut neuvolapalvelut kaipaavat vahvempaa otetta.

2) Nuorten Espoo
Nuorten syrjäytymistä ehkäistään parhaiten henkilökohtaisilla ja yksilöllisillä tapaamisilla. Jokainen drop-out nuori pitää kohdata kasvotusten ja hänelle pitää muodostaa palvelusuunnitelma. Espoossa tähän työhön on suunnattu aivan liian vähän resursseja. Nuorisotoiminnassa on haettava monipuolisesti kohtaamisen kontaktipintoja. Tyttöjen talo pitää saada Espooseen tulevan valtuustokauden aikana.

3) Yhteyksien Espoo
Liian moni jää bussin kyydistä pysäkille vilkuttamaan. Bussien vaunupaikkoja on liian vähän ja bussien apuvälinen varustelu on puuttellista lastenvaunuilla, pyörätuolilla tai rollaattorilla liikkuville. Poikittaisliikenne aluekeskusten välillä on riittämätöntä. Metron tulon myötä sisäinen liikenne on saatava paremmaksi. Uudet raidelinjastosuunnitelmat on aloitettava mahdollisimman nopeasti.

4) Palveluiden Espoo
Laadukkaiden peruspalveluiden saatavuus on hyvinvoinnin perusta. Palveluiden parantamisen taustalla on usein pieniä merkityksellisiä tekoja. Espoon kaupungin työympäristöjä ja johtamista pitää tukea viihtyvyyden parantamiseksi. Hyvässä työpaikassa voidaan hyvin ja palvellaan iloisemmin.

ÄÄNESTÄ NUMEROA 408


Ota yhteyttä
juhana.malme@vihreat.fi
www.facebook.com/Ehdokas.Malme

juhana.malme@vihreat.fi // 050-5908989

 

***********************************

Tue kampanjaani Lahjoita verkkokaupassa

Juhana Malme on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Kirjaudu